Βρίσκεστε εδώ: HomeΑνακοινώσεις

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια Freewat (Α΄τμήμα) και Αναλυτικών τεχνικών στις Γεωεπιστήμες, να προσέλθουν αυστηρά την Τετάρτη 4 Οκτώβρη, στις 9.00 στο Εργαστήριο Ορυκτολογίας,στο 2ο όροφο στο κτίριο Ρουσσόπουλου. Το Β΄τμήμα των σεμιναρίων Freewat θα πρέπει να προσέλθει στις 14.00.

Όσοι εκ των συμμετεχόντων στα σεμινάρια, δεν έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο συνέδριο θα πρέπει να προσέλθουν νωρίτερα
, μεταξύ 8-9 το πρωί τα πρώτα τμήματα και αντίστοιχα 13-14.00 το μεσημεριανό τμήμα, ώστε να εγγραφούν και να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες, σχετικά με τη συμμετοχή τους στο συνέδριο.

Τα σεμινάρια αφορούν αποκλειστικά και μόνο τους εγγεγραμμένους συνέδρους
.

Αγαπητοί Σύνεδροι

Η Οργανωτική Επιτροπή και εγώ προσωπικά θα ήθελα εκ των προτέρων να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας στις εργασίες του Συνεδρίου μας και να σας ενημερώσω ότι αφενός λόγω του μεγάλου αριθμού των αιτήσεων συμμετοχής στο σεμινάριο FREEWAT και αφετέρου του περιορισμένου χώρου της αίθουσας παρακολούθησης, είμαστε αναγκασμένοι να απενεργοποιήσουμε την δυνατότητα υποβολής αιτήσεων.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου 2017 στην αίθουσα Υψηλής Τεχνολογίας, Β' Όροφος, Κτήριο Ρουσσόπουλου στο Γ.Π.Α..

Για την κατανομή των εγγεγραμμένων στις δυο ομάδες παρακολούθησης θα τηρηθεί η ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης.

Βάσει αυτής η ονομαστική κατάσταση με τους εγγραφέντες έχει ως ακολούθως:

 

A' ομάδα

Α΄ΟΜΑΔΑ
1. Fatemeh Ghader
2. Natalia Kharitonova
3. Αγγελόπουλος Χριστόδουλος
4. Αδαμίδης Αδάμ
5. Αθανασοπούλου Ιωάννα
6. Αλεξίου Δέσποινα-Σιμώνη
7. Αρβανίτης Απόστολος
8. Βασιλείου Γεώργιος
9. Γεωργίου Αικατερίνη
10. Γουδέλη Ελευθερία
11. Ζόραπας Βασίλειος
12. Κανελλόπουλος Βασίλειος
13. Κόκλα Ελένη
14. Κοψιαύτη Δήμητρα
15. Κρέσσου Σπυριδούλα
16. Λάππας Ιωάννης
17. Μακρή Νίκη
18. Μάντζιαρης Σταμάτης
19. Μάντζου Πετρούλα
20. Μίτσικα Γεωργία
21. Μιχαλάκη Κατερίνα
22. Μιχαλόπουλος Ιωάννης
23. Ντόντος Παναγιώτης
24. Ξενάκης Μάρκος
25. Παπακωστόπουλος Γεράσιμος
26. Παρασκευόπουλος Θεόδωρος
 


Β' ομάδα

Β΄ΟΜΑΔΑ
27. Ζέρβα Ισιδώρα
28. Κοψιαύτη Δήμητρα
29. Λουλούδης Γεώργιος
30. Μάκου Ελισσάβετ
31. Μουστακάκης Χρήστος
32. Μυλωνάς Αναστάσιος
33. Νικολαΐδη Μαρίνα
34. Περδικάρης Κωνσταντίνος
35. Πέρρου Θεοδώρα
36. Ρήγας Μιχάλης
37. Ρίζος Αργύρης
38. Σκληρός Βασίλειος
39. Σπάχος Θωμάς
40. Σταυροπούλου Βασιλική
41. Ταβουλάρης Νικόλαος
42. Τζίμα Μαρία
43. Τσάμπρας Βασίλειος
44. Τσιρογιάννη Αθηνά
45. Τσούτσας Δημήτριος
46. Φιλιππίδης Φίλιππος
47. Χαρχούση Δέσποινα
48. Χατζηπαναγιώτου Μάγδα
49. Χειλάς-Διαμαντόπουλος Νικόλαος
50. Χριστοπούλου Αικατερίνη
51. Χριστοπούλου Βασιλική

 

Επισημαίνεται, ότι όσοι θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο θα πρέπει να έχουν καταβάλλει το αναλογούν ποσό συμμετοχής στο Συνέδριο.

 

Με εκτίμηση
Ο υπεύθυνος του σεμιναρίου
Α. Καλλιώρας
Επίκ. Καθηγητής ΕΜΠ


Το σεμινάριο είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες στο συνέδριο, θα πραγματοποιηθεί στα ελληνικά και θα παρέχει βασικές γνώσεις για τρεις αναλυτικές τεχνικές:
α) της ατομικής φασματοσκοπίας εκπομπής με διέγερση πλάσματος,
β) της φασματομετρίας ατομικής απορρόφησης και
γ) του ηλεκτρονικού μικραναλυτή, που έχουν ένα εύρος εφαρμογών στον ακαδημαϊκό και βιομηχανικό τομέα.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί επίδειξη των τεχνικών στον αντίστοιχο εξοπλισμό του Εργαστηρίου Ορυκτολογίας-Γεωλογίας του ΓΠΑ.

Το σεμινάριο, διάρκειας 4 ωρών, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να καλύψει τις πρωταρχικές ανάγκες φοιτητών κάθε επιπέδου (προπτυχιακών, μεταπτυχιακών, υποψήφιων διδακτόρων) και επιστημόνων (μεταδιδακτόρων, ερευνητών), παρέχοντας τις απαραίτητες πληροφορίες χρήσης ολικών μεθόδων (ICP-OES) και μεθόδων ανάλυσης επιφάνειας (EPMA) σε τομείς όπως η περιβαλλοντική γεωλογία, υδρογεωλογία, ορυκτολογία, πετρολογία, γεωχημεία, επιστήμη υλικών, γεωαρχαιομετρία, έλεγχος ποιότητας κλπ.

Οι συμμετέχοντες θα αυξήσουν τις γνώσεις τους στις τρείς αναλυτικές τεχνικές, ενώ θα έχουν το μοναδικό προνόμιο να διδαχθούν για τον ηλεκτρονικό μικραναλυτή που αποτελεί το μοναδικό στο είδος του όργανο στην Ελλάδα. Περιλαμβάνει:

1. Βασικές αρχές κάθε αναλυτικής τεχνικής, δυνατότητες και εφαρμογές
2. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα κάθε τεχνικής
3. Επίδειξη λειτουργίας του JEOL JXA 8900 Superprobe, του ICP-OES Perkin Elmer Optima 8000 και του AAS (Atomic Absorption Spectrometry) GBC 908AA


Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ορίζεται στους 30. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την εγγραφή στο σεμινάριο.

Εργαστήριο Ορυκτολογίας-Γεωλογίας, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

photo 1
JEOL JXA 8900 Superprobe

 

photo 2
ICP-OES Perking Elmer Optima 8000

 

photo 3
AAS GBC 908AA

Λίστα συμμετεχόντων στο σεμινάριο "Αναλυτικές τεχνικές στις Γεωπιστήμες"

Ονοματεπώνυμο
Αθανασοπούλου Ιωάννα
Αλμπανίδου Δέσποινα
Αναστασιάδου-Αναστασίου Σεβαστή-Ηλιάνα
Αναστασοπούλου Σοφία
Αντωνίου Δήμητρα
Βαζιουρακης Κωνσταντίνος
Γεωργόπουλος Γιώργος
Δάντση Χριστίνα
Ζερβας Κωνσταντινος
Θεοτοκάτος Νικόλαος
Καμίτση Δήμητρα
Καπνίζου Κυριακή
Κουφόγιαννης Ηλίας
Μάκου Ελισάβετ
Μακρή Νίκη
Μαντζιώκας Ηρακλής
Μαρκαντώνης Κωνσταντίνος
Μέντης Παναγιώτης
Μποζιονελου Δημητρα
Μπουροδήμος Γεώργιος
Μυλωνάς Αναστάσιος
Νομικού Χρυσάνθη
Παπαζώτος Παναγιώτης
Παπακωστόπουλος Γεράσιμος
Παραστατίδου Ελένη
Περδικάρης Κωνσταντίνος
Πολλάτου Αικατερίνη-Μαρία
Πολυχρόνη Ηλιάνα
Πυργάκη Κωνσταντίνα
Σκληρός Βασίλειος
Σταμελάκου Παναγιώτα
Τσιαντούκα Μαρίνα
Τσιρογιάννη Αθηνά


Αγαπητοί Σύνεδροι

Η Οργανωτική Επιτροπή του 11ου Διεθνούς Υδρογεωλογικού Συνεδρίου σας ενημερώνει, ότι μέχρι την προκαθορισμένη καταληκτική ημερομηνία ( 25/9/2017) για την δήλωση συμμετοχής στην προβλεφθείσα Μετα-Συνεδριακή Εκδρομή στο Λαύριο δεν υπήρξε ικανοποιητικός αριθμός ενδιαφερομένων και για τον λόγο αυτόν η εν λόγω εκδρομή δεν θα πραγματοποιηθεί.

Οι σύνεδροι που έχουν καταθέσει το ποσό συμμετοχής (15 ευρώ), θα τους επιστραφεί κατά τις ημέρες των εργασιών του Συνεδρίου, εφόσον προσκομίσουν την απόδειξη κατάθεσης.

Με εκτίμηση
Για την Οργανωτική Επιτροπή
Γεώργιος Σταμάτης
Καθηγητής ΓΠΑ

logo-2

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΥΔΡΟΓΕΩΛΟΓΩΝ

 11ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΥΔΡΟΓΕΩΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αθήνα, 4-6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΔΡΟΓΕΩΛΟΓΙΑΣ

logo 3

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Αγαπητά Μέλη της ΕΓΕ και της ΕΥΕ,

Ως γνωστόν για την εγγραφή νέων μελών ή την ετήσια ανανέωση της εγγραφής στην Ελληνική Επιτροπή Υδρογεωλογίας (ΕΕΥ), προϋπόθεση είναι η εγγραφή στη Διεθνή Ένωση Υδρογεωλόγων (ΙΑΗ) με ετήσιο κόστος 83 Ευρώ. Αυτό έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα. Ήδη φέτος (μέχρι τώρα) έχουν εγγραφεί μόνο 5 άτομα, όπως με ενημέρωσε η ταμίας της Διεθνούς Ενωσης. Επιπλέον, η πληρωμή, λόγω capital controls δεν είναι δυνατή μέσω κάρτας, αλλά απαιτείται αποστολή χρημάτων μέσω εμβάσματος. Συνεπώς, αυξάνεται το κόστος, επιπλέον της ταλαιπωρίας.

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος, το Δ.Σ. της Ελληνικής Επιτροπής Υδρογεωλογίας αποφάσισε όλα τα μέλη της ΕΓΕ, που ασχολούνται με την υδρογεωλογία και τις επιστήμες του νερού, να έχουν το δικαίωμα εγγραφής στην Ελληνική Επιτροπή Υδρογεωλογίας. Αυτή η λύση διευκολύνει πολύ την εγγραφή μεγάλου αριθμού μελών χωρίς μεγάλο κόστος. Το ετήσιο κόστος εγγραφής προτάθηκε να είναι 10 ευρώ μέσω της ΕΓΕ.

Επιπλέον, για τον ορισμό των εκπροσώπων στη διεθνή ένωση θα αποφασίζει η Ελληνική Επιτροπή Υδρογεωλογίας. Οι εκπρόσωποι προφανώς θα είναι και μέλη της ΙΑΗ. Να τονισθεί ότι θα επιδιώξουμε να διατηρήσουμε την καλή σχέση και συνεργασία με την ΙΑΗ και παρακαλούμε οι υδρογεωλόγοι να εγγραφούν στη διεθνή ένωση, άλλωστε ένα ποσοστό χρημάτων από τις συνδρομές επιστρέφεται στην ΕΕΥ ως ετήσια ενίσχυση.

Η απόφαση αυτή έγινε δεκτή από το Δ.Σ. της ΕΓΕ και πιστεύω να αποτελέσει λύση του προβλήματος, ώστε η ΕΕΥ να ξαναγίνει μαζική όπως στο παρελθόν.

H εγγραφή νέων μελών (εφόσον είναι μέλη της ΕΓΕ) θα γίνεται με αποστολή E-mail στον γραμματέα της ΕΕΥ με τα στοιχεία που φαίνονται την επόμενη σελίδα (perlerosv@gmail.com) ή μέσα από την ιστοσελίδα της ΕΕΥ όπου θα υπάρχει σελίδα εγγραφής. Η διαχείριση της σελίδας θα γίνεται από τον εκάστοτε γραμματέα από τον οποίο θα γίνεται και η αποστολή της απόδειξης πληρωμής. Οι αιτήσεις εγγραφής θα πρέπει να αποστέλλονται στο παραπάνω Ε-mail και η έγκριση θα γίνεται από το Δ.Σ. της ΕΥΕ.

Με την ευκαιρία σας ενημερώνω ότι η ΕΕΥ διοργανώνει το 11ο Διεθνές Υδρογεωλογικό Συνέδριο με έμφαση στο υπόγειο νερό και την προστασία του. Το συνέδριο απευθύνεται σε επιστήμονες, ερευνητές, μελετητές, φοιτητές, υπηρεσιακούς και διοικητικούς παράγοντες, και σε όσους ενδιαφέρονται για το νερό και το περιβάλλον. Θα πραγματοποιηθεί στις 4-6 Οκτωβρίου 2017 στην Αθήνα (Συνεδριακό Κέντρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιερά Οδός 75). Οι πληροφορίες για το Συνέδριο καθώς και η δραστηριότητα της Ελληνικής Επιτροπής Υδρογεωλογίας, εμφανίζονται στις ιστοσελίδες http://www.hydrogeologycongress.gr και http://www.iah-hellas.gr, αντιστοίχως. Παρακαλώ να ενισχύσετε με την παρουσία σας το συνέδριο αυτό.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ FREEWAT


Το σεμινάριο FREEWAT θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017, στην Αίθουσα Υψηλής Τεχνολογίας του Τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής, στον 2ο όροφο του κτιρίου «Ρουσόπουλου».


Λόγω του υψηλού αριθμού δηλώσεων και του περιορισμένου αριθμού Η/Υ στην εν λόγω αίθουσα, παρακαλούνται όσοι από τους ενδιαφερόμενους διαθέτουν φορητό υπολογιστή (Laptop) να τον έχουν μαζί τους.


Θα λειτουργήσουν δυο τμήματα διάρκειας τεσσάρων ωρών.

Το πρώτο τμήμα θα λειτουργήσει από 9:00 έως 13:00.
Το δεύτερο τμήμα θα λειτουργήσει από 14:00 έως 18:00.


Την επόμενη εβδομάδα θα αναρτηθεί ο κατάλογος με τα ονόματα της πρώτης και δεύτερης ομάδας παρακολούθησης του σεμιναρίου. Θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας εγγραφής.


Όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να εγκαταστήσουν το πρόγραμμα FREEWAT στον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του σεμιναρίου, Επίκουρο Καθηγητή κ. Ανδρέα Καλλιώρα στο e-mail: kallioras@metal.ntua.gr  
για να τους δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες.


Την ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου είναι δύσκολο να εγκατασταθεί το πρόγραμμα λόγω περιορισμένου χρόνου αλλά και άλλων δυσκολιών που ενδεχόμενα να προκύψουν.


Για τον λόγο αυτόν θα πρέπει να μεριμνήσουν οι ενδιαφερόμενοι μια εβδομάδα νωρίτερα για την εγκατάσταση του προγράμματος και την παραλαβή του πληροφοριακού υλικού, δηλαδή από την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017.


Επισημαίνεται ότι όσοι θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο θα πρέπει να έχουν καταβάλλει το αναλογούν ποσό συμμετοχής στο Συνέδριο.

 

Με εκτίμηση
Ο υπεύθυνος του σεμιναρίου
Α. Καλλιώρας
Επίκ. Καθηγητής ΕΜΠΗ Οργανωτική Επιτροπή του 11ου Διεθνούς Υδρογεωλογικού Συνεδρίου της Ελλάδος ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους Συγγραφείς Εργασιών για την άμεση ανταπόκριση και τη συμβολή τους στο Συνέδριο.

Με την σημερινή τελευταία προθεσμία (6/8/2017) υποβολής των εργασιών σας παρακαλούμε για την, κατά το δυνατό, προσαρμογή της εργασίας σας στις υποδείξεις των κριτών, εφόσον και στα σημεία που συμφωνείτε με αυτές, και την άμεση επανυποβολή της εργασίας σας για να περιληφθεί στα Πρακτικά των Εργασιών του Συνεδρίου.

 

Με εκτίμηση
Για την Οργανωτική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Καθηγητής Γ. Σταμάτης

11ο Διεθνές Υδρογεωλογικό Συνέδριο της Ελλάδος

 

Αγαπητοί Σύνεδροι

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του 11ου Διεθνούς Υδρογεωλογικού Συνεδρίου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από παράκληση συναδέλφων δόθηκε επιπλέον μια παράταση έως την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 για την υποβολή των εργασιών για το Συνέδριο.

Η Οργανωτική Επιτροπή καλεί τους συναδέλφους που προτίθενται να συμμετάσχουν στο Συνέδριο με εργασία να εγγραφούν και να υποβάλλουν έως την προαναφερόμενη ημερομηνία την εργασία τους.

Τονίζεται ότι δεν θα δοθεί άλλη παράταση. Μετά την λήξη της ημερομηνίας αυτής δεν θα γίνονται πλέον δεκτές οι εργασίες.

Ευχαρίστως θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκριση σας.

Όλες οι λεπτομέρειες για το Συνέδριο έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου (http://hydrogeologycongress.gr).

Παρακαλώ όπως ακολουθείτε την διαδικασία υποβολής των εργασιών και

την ενημέρωσή σας μέσω της ιστοσελίδας.

Επίσης, σας παρακαλώ να διαβιβάσετε την ανακοίνωση προς κάθε ενδιαφερόμενο.

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Ο Πρόεδρος

Γ. Σταμάτης Καθηγητής Γ.Π.Α.

 

11ο Διεθνές Υδρογεωλογικό Συνέδριο της Ελλάδος


Αγαπητοί Συνάδελφοι

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του 11ου Διεθνούς Υδρογεωλογικού Συνεδρίου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από παράκληση συναδέλφων δόθηκε επιπλέον μια παράταση έως την 18η Ιουνίου 2017 για την υποβολή των εργασιών για το Συνέδριο.

Η Οργανωτική Επιτροπή καλεί τους συναδέλφους που προτίθενται να συμμετάσχουν στο Συνέδριο με εργασία να εγγραφούν και να υποβάλλουν έως την προαναφερόμενη ημερομηνία την εργασία τους. Μετά την λήξη της ημερομηνίας αυτής δεν θα γίνονται δεκτές οι εργασίες, διότι ο χρόνος περιορίζεται και θα δυσκολευτεί η διαδικασία της κρίσης των εργασιών.

Ευχαρίστως θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκριση σας.

Όλες οι λεπτομέρειες για το Συνέδριο έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου (http://hydrogeologycongress.gr).

Παρακαλώ όπως ακολουθείτε την διαδικασία υποβολής των εργασιών και την ενημέρωσή σας μέσω της ιστοσελίδας.

Επίσης, σας παρακαλώ να διαβιβάσετε την ανακοίνωση προς κάθε ενδιαφερόμενο.

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Ο Πρόεδρος

Γ. Σταμάτης Καθηγητής Γ.Π.Α.

11ο Διεθνές Υδρογεωλογικό Συνέδριο της Ελλάδος


Αγαπητοί Συνάδελφοι

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του 11ου Διεθνούς Υδρογεωλογικού Συνεδρίου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από παράκληση συναδέλφων δόθηκε παράταση έως την 31η Μαΐου για την υποβολή των εργασιών για το Συνέδριο.


Η Οργανωτική Επιτροπή καλεί τους συναδέλφους που προτίθενται να συμμετάσχουν στο Συνέδριο με εργασία να εγγραφούν και να υποβάλλουν σε εύλογο χρόνο την εργασία τους, όσο αυτό είναι εφικτό, προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία της κρίσης των εργασιών και η επανυποβολή αυτών, αφού ληφθούν υπόψη οι παρατηρήσεις των κριτών.


Ευχαρίστως θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκριση σας.


Όλες οι λεπτομέρειες για το Συνέδριο έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου (
www.hydrogeologycongress.gr).

Παρακαλώ όπως ακολουθείτε την διαδικασία υποβολής των εργασιών και την ενημέρωσή σας μέσω της ιστοσελίδας.


Επίσης, σας παρακαλώ να διαβιβάσετε την ανακοίνωση προς κάθε ενδιαφερόμενο.


Ελπίζοντας στη συνεργασία σας, παρακαλούμε δεχθείτε τις καλύτερες ευχές μας για τις εορτές του Πάσχα.

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Ο Πρόεδρος

Γ. Σταμάτης Καθηγητής Γ.Π.Α.

 

Επισκεψιμότητα

77%Greece Greece
6%United States United States
3.3% 
2.5%Cyprus Cyprus
1.4%Norway Norway
1.3%Canada Canada
1.2%Russian Federation Russian Federation
0.7%Germany Germany
0.5%Italy Italy
0.5%United Kingdom United Kingdom

Today: 4
Yesterday: 5
This Week: 52
Last Week: 35
This Month: 124
Last Month: 1450
Total: 8108

Χορηγοί

Ανακοινώσεις

Τελετή έναρξης
του συνεδρίου

----------------------------------------------

Σημαντική ανακοίνωση για
τα σεμιναρία του συνεδρίου

----------------------------------------------

Κατανομή των εγγεγραμμένων
στο σεμιναρίο
"Αναλυτικές τεχνικές
στις Γεωπιστήμες"

----------------------------------------------

Κατανομή των εγγεγραμμένων
στο σεμιναρίο του
FREEWAT

----------------------------------------------

Δωρεάν Σεμινάριο
(για τους συμμετέχοντες
του συνεδρίου)

seminar

"Αναλυτικές τεχνικές στις Γεωπιστήμες"

----------------------------------------------

3η Εγκύκλιος

3rd circular gr

----------------------------------------------

Πρόγραμμα συνεδρίου

11th_congress_program_cover

----------------------------------------------

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΕΥ

----------------------------------------------

Σημαντική ανακοίνωση
για το
σεμινάριο Freewat

----------------------------------------------
Δωρεάν
σεμινάριο Freewat

freewat logo

 

 
----------------------------------------------

2η Εγκύκλιος

2nd circular 2017 gr

----------------------------------------------
1η Εγκύκλιος

1st circular 2017 gr

----------------------------------------------

 

Σύνδεση / Εγγραφή

Newsletters

Ελληνική Επιτροπή Υδρογεωλογίας
Διεθνής Ένωση Υδρογεωλόγων
Ελληνική Γεωλογική Εταιρεία
Σύνδεσμος Γεωλόγων Μεταλλειολόγων Κύπρου
Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων-Μεταλλουργών Ε.Μ.Π.
Τμήμα Γεωλογίας ΑΠΘ
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Go to top